Περιοχή

Δραστηριότητες στη γύρω περιοχή!

 Η περιοχή που βρίσκονται οι βίλλες μας είναι ιδανική καθώς οι αποστάσεις που θα πρέπει να διανύσετε προς άλλους προορισμούς είναι μικρές αφού όλα είναι δίπλα μας!!

Πάνω από τις βίλλες απλώνεται καταπράσινος ελαιώνας έκτασης 12 περίπου στρεμμάτων στον οποίο μπορείτε να κάνετε ένα σύντομο περίπατο και να απολαύσετε την ηρεμία της φύσης.

Πολύ κοντά στις βίλλες υπάρχει ο ποταμός Γεροπόταμος στις όχθες του οποίου μπορείτε να κάνετε ένα σύντομο περίπατο για να θαυμάσετε το φυσικό τοπίο της περιοχής και να γνωρίσετε τη χλωρίδα και την πανίδα της.

Χωριό Πέραμα

Το χωριό Πέραμα σε απόσταση 500 μ από τις βίλλες είναι ένα ήσυχο γραφικό χωριό στο οποίο μπορείτε να βρείτε όλες τις παροχές που ίσως χρειαστείτε.

Στο χωριό αυτό υπάρχουν βενζινάδικα,  super markets, ταβέρνες και καφετέριες ενώ λειτουργούν καταστήματα γρήγορου φαγητού και κάποια από αυτά θα μπορούσαν να σας μεταφέρουν φαγητό και καφέ στη βίλλα σας πανεύκολα.

Επίσης απαραίτητο είναι να γνωρίζετε ότι υπάρχει ενεργό Κέντρο υγείας και 2 φαρμακεία που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν αν αυτό χρειαστεί.

Χωριό Πάνορμος

Ήσυχο ψαροχώρι, το οποίο βρίσκεται στην μέση του κεντρικού οδικού άξονα Ρεθύμνου – Ηρακλείου και σε απόσταση 8 χλμ από τις Villes Renta.

Στο Πάνορμο μπορείτε να απολαύσετε φρέσκο ψάρι και νοστιμότατη ντόπια παραδοσιακή κουζίνα ακριβώς δίπλα στην θάλασσα, ενώ στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν πολλά αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφτείτε.

Χωριό Μπαλί

Φυσικός ορμίσκος σε απόσταση 17 χλμ  με δαντελωτές ακτές και παραλίες  που προσφέρει  τη δυνατότητα να απολαύσετε το μπάνιο σας και να εξασκηθείτε σε θαλάσσια σπορ ενώ μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας με θέα το γαλάζιο.

Χωριό Μαργαρίτες

Γραφικό χωριό σε απόσταση 6 χλμ  με παράδοση στην αγγειοπλαστική. Στο χωριό αυτό μπορείτε να θαυμάσετε τις πήλινες δημιουργίες ενώ αν είστε τυχεροί μπορεί να παρακολουθήσετε επι τόπου πως κατασκευάζεται ένα πήλινο αγγείο.

Χωριό Ανώγεια

Φημισμένο και ιστορικό χωριό σε απόσταση 30 χλμ καθώς βρίσκεται στον ορεινό όγκο του Ψηλορείτη. Οι λάτρεις της ελληνικής μυθολογίας θα μπορέσουν βαδίζοντας στο μονοπάτι των θεών να φθάσουν στο Ιδαίον Άντρο, τη σπηλιά που φιλοξενήθηκε ο Δίας για να γλυτώσει από τον Κρόνο.Στις ταβέρνες του χωριού μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις κρέατος έτσι όπως πουθενά αλλού δεν μαγειρεύεται.

 

Κάνε κράτηση!

Aπολαύστε μια ευχάριστη διαμονή στις βίλλες μας!